Τουριστικός Οδηγός με πληροφορίες Προσβασιμότητας

Στα πλαίσια του Διασυνοριακού Προγράμματος «Ρέθυμνο – Αγία Νάπα: Καθολικά Προσβάσιμες Πόλεις», το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 31 Μαρτίου 2015, η Ε.Σ.Α.μεΑ. δημιούργησε έναν Τουριστικό Οδηγό που παρουσιάζει τον Δήμο Αγίας Νάπας και τον Δήμο Ρεθύμνης, δύο αδελφοποιημένους δήμους και παγκοσμίου φήμης τουριστικούς προορισμούς στην Κύπρο και στην Ελλάδα, εστιάζοντας σε πληροφορίες που είναι χρήσιμες και απαραίτητες για επισκέπτες με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

 

Ο Οδηγός διανέμεται δωρεάν, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, από τους Δήμους σε έντυπη μορφή καθώς και σε διάφορες εναλλακτικές προσβάσιμες μορφές, όπως σε μορφή Braille, στη νοηματική γλώσσα, κ.λπ. Δείτε εδώ την έντυπη έκδοση του Οδηγού. 

Η έντυπη έκδοση είναι περιληπτική και για αυτό συνιστάται η χρήση του σε συνδυασμό με την πλήρη, διαδικτυακή, διαδραστική έκδοση του Οδηγού. Σε αυτήν, διαλέγοντας το Δήμο που σας ενδιαφέρει (Δήμος Αγίας Νάπας, Δήμος Ρεθύμνης) θα βρείτε εκτενή παρουσίαση των δήμων με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα τους, με διαδραστικούς χάρτες, λεπτομερείς εκθέσεις αυτοψιών, και φωτογραφικό υλικό, καθώς και με πληροφορίες σχετικά με τις γύρω περιοχές, οι οποίες δεν έχουν συμπεριληφθεί σε αυτήν τη σύντομη έκδοση.

 

Ο Οδηγός δημιουργήθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στην Ελλάδα, για την Πράξη «Αγία Νάπα - Ρέθυμνο: Καθολικά Προσβάσιμες Πόλεις», στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013». Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου: www.prosvasimes-poleis.eu.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή