Κατηγορία: Φορείς - Μέλη

Αθήνα: 31/07/2017

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:


Θερμά Συγχαρητήρια στη «χρυσή» Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών και στον «χρυσό» Αλέξανδρο Παπαδάτο από την ΕΣΑμεΑ


Κύριε Πρόεδρε,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) θέλει να απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στη «χρυσή» Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών και στον «χρυσό» Αλέξανδρο Παπαδάτο της ελληνορωμαϊκής πάλης της Ολυμπιάδας Κωφών, καθώς και στους «χάλκινους» Παύλο Λιότσο και Μαρία Φουλεδάκη στο Ταε Κβο Ντο, των 23ων Ολυμπιακών αγώνων Κωφών, δια μέσου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τους Έλληνες με αναπηρία αλλά και για όλους τους πολίτες της χώρας, η συμμετοχή των αθλητών μας και οι νίκες τους φέρνουν χαρά και περηφάνια σε όλους μας.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών Αθηνά Ζέρβα και όλο το τεχνικό τιμ, όπως και ο προπονητής του Αλέξανδρου Παπαδάτου Νίκος Αποστόλου, και φυσικά όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι προπονητές, οι οικογένειες, όλοι όσοι στήριξαν και στηρίζουν τους Deaflympics2017!
Στην Ελλάδα της κρίσης είναι πεποίθησή μας ότι ο Αθλητισμός δύναται να αποτελέσει ακτίδα φωτός για τα άτομα που παλεύουν καθημερινά με άνισους όρους για το αυτονόητο!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Ι. Βαρδακαστάνης

Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Λυμβαίος

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή