Κατηγορία: Βουλή

Αθήνα: 24/09/2020

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο και Μέλη Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Υπουργό Επικρατείας, κ. Γ. Γεραπετρίτη
- Γραφείο υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Άκη Σκέρτσου
- Γραφείο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Στ. Πέτσα
- Γραφείο υπουργού Εργασίας κ. Ι. Βρούτση
- Γραφείο υφυπουργού Εργασίας κ. Δ. Μιχαηλίδου
- Γραφείο υπουργού Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα
- Γραφείο Υφυπουργού για τη δημοσιονομική πολιτική, κ. Θ. Σκυλακάκη
- Γραφείο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Καρασιώτου
- Οργανώσεις Μέλη Ε.Σ.Α.μεΑ.


Άμεση λήψη μέτρων προστασίας για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους που πλήγηκαν στην τελευταία θεομηνία


Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητά μέλη,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) αποτελεί τον τριτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό φορέα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στη χώρα, επίσημα αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας σε ζητήματα αναπηρίας.

Με το παρόν έγγραφό της και με αφορμή το σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση με θέμα: «Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» σας προωθεί την υπ' αριθ. πρωτ. 1148/22.09.2020 επιστολή της που είχε αποστείλει στον Πρωθυπουργό σχετικά με τη λήψη ειδικών και πρόσθετων μέτρων στήριξης για τις οικογένειες που έχουν μέλη άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που επλήγησαν πρόσφατα από τη θεομηνία του Ιανού, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.Με το παρόν έγγραφό της και με αφορμή το σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση με θέμα: «Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» σας προωθεί την υπ' αριθ. πρωτ. 1148/22.09.2020 επιστολή της που είχε αποστείλει στον Πρωθυπουργό σχετικά με τη λήψη ειδικών και πρόσθετων μέτρων στήριξης για τις οικογένειες που έχουν μέλη άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που επλήγησαν πρόσφατα από τη θεομηνία του Ιανού, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή