Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Κατηγορία: Υπ. Εργασίας

Αθήνα: 26/05/2017

ΠΡΟΣ:
κα Μ. Καραμεσίνη, Διοικήτρια ΟΑΕΔ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Γραφείο Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
κ. Ε. Αχτσιόγλου
- Γραφείο Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας, κ. Αν. Νεφελούδη
- Φορείς - Μέλη Ε.Σ.Α.μεΑ


Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητάει την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων της προκήρυξης έτους 2014 του δημοσίου τομέα του ν.2643/98


Αγαπητή κ. Καραμεσίνη,
Στο πλαίσιο της ανάρτησης από τον Ο.Α.Ε.Δ., των τελικών πινάκων για τις 14 προκηρύξεις προσλήψεων του ν.2643/98, που είχαν πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2014, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) με την παρούσα επιστολή της, θα ήθελε να επισημάνει την ανάγκη της προσωπικής σας παρέμβασης για την τοποθέτηση των επιτυχόντων στις θέσεις εργασίας, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία έως τα τέλη Ιουνίου.

Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν.2643/98, η τοποθέτηση των προστατευόμενων προσώπων γίνεται από τις Πρωτοβάθμιες Πενταμελείς Επιτροπές που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στην έδρα κάθε περιφερειακής διεύθυνσης του Ο.Α.Ε.Δ.

Ως εκ τούτου και δεδομένης της πολύ μεγάλης χρονικής καθυστέρησης τόσο της επεξεργασίας των αιτήσεων των υποψηφίων, όσο και της έκδοσης των αποτελεσμάτων της προκήρυξης του ν. 2643/98, ζητάμε την προσωπική σας παρέμβαση με την αποστολή οδηγίας προς τις Πρωτοβάθμιες Πενταμελείς Επιτροπές, ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση στις τοποθετήσεις των επιτυχόντων που έχουν αναρτηθεί στους τελικούς πίνακες των αποτελεσμάτων για τις 14 προκηρύξεις του ν. 2643/1998.
Ο διορισμός όλων ανεξαιρέτως των επιτυχόντων της προκήρυξης του 2014 του ν. 2643/98 αποτελεί πρώτα και κύρια ηθική υποχρέωση της Πολιτείας, η οποία θα πρέπει λόγω της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των αναφαίρετων ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Αναμένοντας τις ενέργειές σας,

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Ι. Βαρδακαστάνης

Ο Γεν. Γραμματέας

Ι. Λυμβαίος

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ » Υ.Ε.Κ.Α. » Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητάει την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων της προκήρυξης έτους 2014 του δημοσίου τομέα του ν.2643/98
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis