Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Κατηγορία: Υπ. Εργασίας

Αθήνα: 12/11/2021

ΠΡΟΣ:
κ. Κ. Χατζηδάκη, Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- Γραφείο Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δ. Μιχαηλίδου
- Γραφείο Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας,
κ. Γ. Σταμάτη
- Γραφείο Γ.Γ. Εργασίας, κ. Α. Στρατινάκη
- Γραφείο Διοικητή ΟΑΕΔ, κ. Σ. Πρωτοψάλτη
- Οργανώσεις Μέλη Ε.Σ.Α.μεΑ.


Άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών της προκήρυξης του ν. 2643/98


Κύριε Υπουργέ,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) η οποία, αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα και αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας σε ζητήματα αναπηρίας, με το παρόν έγγραφό της θα ήθελε να θέσει υπόψη σας το ζήτημα της καθυστέρησης των διαδικασιών της προκήρυξης των θέσεων του ν. 2643/98.

Στις 5 Οκτωβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη του ν.2643/98. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ενημερωθήκαμε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η συγκρότηση των πρωτοβάθμιων περιφερειακών επιτροπών.
Λαμβάνοντας υπόψη την ήδη πολύ μεγάλη καθυστέρηση έκδοσης της προκήρυξης των θέσεων του ν.2643/98, ζητάμε την παρέμβασή σας για την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσής της, μέσω της άμεσης συγκρότησης των πρωτοβάθμιων περιφερειακών επιτροπών, της δημοσιοποίησης χρονοδιαγράμματος για την αξιολόγηση των αιτήσεων και την τήρηση των υπολοίπων διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι και τις τοποθετήσεις, προκειμένου να μην καθυστερήσουν περισσότερο ο διορισμός των επιτυχόντων, που ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια.
Ευελπιστώντας πως κατανοείτε τη σοβαρότητα του θέματος ώστε να ανταποκριθείτε άμεσα στο ανωτέρω ζήτημα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Αναμένοντας την ανταπόκρισή σας στο ε λόγω αίτημα,

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ » Υ.Ε.Κ.Α. » Άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών της προκήρυξης του ν. 2643/98
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis