Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Η ΕΣΑμεΑ θρηνεί τον χαμό της Ρούλας Λάγιου


Η ΕΣΑμεΑ θρηνεί τον χαμό της Ρούλας Λάγιου

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία θρηνεί τον πρόωρο χαμό μιας μεγάλης αγωνίστριας του αναπηρικού κινήματος, της Ρούλας Λάγιου. Η Ρούλα Λάγιου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ατόμων με Διαβήτη, καθώς και του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας, του οποίου διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος. Η Ρούλα Λάγιου ήταν επίσης για πολλά χρόνια μέλος του Γενικού Συμβουλίου αλλά και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΣΑμεΑ.

Η Ρούλα Λάγιου αφήνει πίσω της μεγάλο έργο, μεγάλο αγώνα και πολλές κατακτήσεις για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο της και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 21.11.2019, ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου-Άγιος Ελευθέριος στο Αιγάλεω στο τέρμα της Οδού Παπαναστασίου. Αντί στεφάνων η οικογένεια ζητά να γίνουν καταθέσεις στην Κιβωτό του Κόσμου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Διαβητικών:
Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας με οδύνη ανακοινώνει ότι σήμερα τα ξημερώματα «έφυγε» από κοντά μας η Ρούλα (Σπυριδούλα) Λάγιου.
Η δική μας Ρούλα, ιδρυτικό μέλος και ψυχή του τότε Συλλόγου Νέων Ελληνικών Διαβητικών , σήμερα ΣΥ.Δ.Α., είχε δώσει άπλετο χρόνο σε βάρος της προσωπικής της ζωής αγωνιζόμενη για την ευαισθητοποίηση της ελληνικής Κοινωνίας και Πολιτείας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα δικαιώματα των πασχόντων από σακχαρώδη διαβήτη.
Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν το οδοιπορικό της Ρούλας Λάγιου στο χώρο του κινήματος των διαβητικών αλλά και του αναπηρικού κινήματος στο οποίο είχε Γενική Σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Σ.Α.μεΑ.
Το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο. Η Ρούλα, ο άνθρωπος που βάδισε χέρι με χέρι με την Κατερίνα μας και τον Νίκο μας συναντήθηκε σήμερα τα ξημερώματα μαζί τους. Θα είσαι μέσα στις καρδιές μας και στην ψυχή μας αγαπημένη μας Ρούλα.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis