Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση μιας (1) θέσης στο πρόγραμμα με τίτλο :«ΣΥΔ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ & ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας, λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης Πράξης «ΣΥΔ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ & ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5131970 στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ άτομα με αναπηρία (στο εξής καλούμενοι «ωφελούμενοι), γονείς, κηδεμόνες και δικαστικούς συμπαραστάτες
να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διαβίωσης και φροντίδας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ενός (01) ωφελούμενου, που βρίσκονται εντός Π.Ε. Φθιώτιδας, για δεκατρείς (13) μήνες, στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας που λειτουργεί, στην Αποστόλου Κατσόγιαννου 16, Ροδίτσα Λαμίας.
Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας που λειτουργεί, στην Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία, από 15/11/2022 μέχρι τις 21/11/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.
Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν θα αξιολογούνται και θα επιστρέφονται.
Η πράξη «ΣΥΔ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ & ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5131970 εγκρίθηκε με την 2406-27/10/2021 απόφαση ΕΥΔ ΕΠ Στερεάς Ελλάδας και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας –ΕΚΤ», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Η ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑIΚΗ ΕΝΩΣΗ
(Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)
O Νόμιμος Εκπρόσωπος
Μίχος Λεωνίδας


Λοιπά σχετικά αρχεία:

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή