Σε Κιλκίς και Αλεξάνδρεια Ημαθίας ο Ι. Βαρδακαστάνης (3/6)

Στο Κιλκίς και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, σε ημερίδες που πραγματοποιεί η ΕΣΑμεΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π.7,8,9» - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Στο Κιλκίς η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00-13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Δ/νση Στενημάχου 2, τηλ. 23410-24580). Στην Αλεξάνδρεια θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:00-20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αλεξάνδρειας (Δ/νση Εθνικής Αντιστάσεως 42, τηλ. 23333-50100).
Στην Ημερίδα θα γίνει αναφορά στη διαλεκτική σχέση της εκπαίδευσης ενηλίκων με το αναπηρικό κίνημα, με εστίαση στην εκπαιδευτική δράση «Πρόγραμμα ΔΒΜ Ατόμων με Βαριές Αναπηρίες και Πολλαπλές Ανάγκες Εξάρτησης σε Κοινωνικές Δεξιότητες».
Ακόμη και στην περίπτωση των ατόμων με βαριές αναπηρίες που διαβιούν σε ιδρύματα ή που βρίσκονται σε απειλή απομόνωσης, η εκπαίδευση ενηλίκων μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να συμβάλλει στην άμβλυνση του κοινωνικού αποκλεισμού παρέχοντάς τους εκπαίδευση σε θέματα κοινωνικών δεξιοτήτων και σε δραστηριότητες έκφρασης και ψυχοκινητικής ανάπτυξης.
Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή