Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Προκηρύξεις θέσεων: Κοινωνικός λειτουργός και διερμηνέας φαρσί

Έναν/ μία κοινωνικό/ή λειτουργό και έναν/μία διερμηνέα φαρσί (ελληνικά- αγγλικά) επιθυμεί να προσλάβει η ΕΣΑμεΑ, στο πλαίσιο του προσγράμματος "Σχεδιάζοντας μαζί: Ενδυναμώνοντας τους πρόσφυγες με αναπηρία".

Το πρόγραμμα στοχεύει να θέσει τα θεμέλια για την ενίσχυση της προστασίας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων, των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, αλλά και των οικογενειών τους, βελτιώνοντας τον εντοπισμό τους, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωσή τους και παρέχοντας υποστήριξη μέσω της παραπομπής σε εξειδικευμένες υπηρεσίες. Περιλαμβάνει δράσεις όπως: Σεμινάρια εκπαίδευσης απευθυνόμενα σε προσωπικό που εργάζεται με πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο. Διεξαγωγή συναντήσεων διαβούλευσης με πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο με αναπηρίες, χρόνιες ασθένειες και τις οικογένειές τους. Εφαρμογή συνεδριών συμβουλευτικής για γονείς παιδιών με αναπηρίες. Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής για παροχή πληροφόρησης και καθοδήγησης σχετικά με θέματα αναπηρίας και χρόνιων ασθενειών σε οργανώσεις που εργάζονται με πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο. Δικτύωση και συνεργασία με φορείς και δομές για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης και ενδυνάμωσης προσφύγων και αιτούντων άσυλο με αναπηρίες, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Η πρόσκληση για τη θέση του κοινωνικού λειτουργού

Η πρόσκληση για τη θέση του διερμηνέα  (Job announcement for Farsi Interpreter in greek and english)

 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Προκηρύξεις θέσεων: Κοινωνικός λειτουργός και διερμηνέας φαρσί
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis