Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Συνάντηση με την ηγεσία της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας

Χθες Τρίτη 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Την αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ με επικεφαλής το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Βασιλική Λάσπη αποτελούσαν επίσης το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Παναγιώτης Μαρκοστάμος και του "Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας" της ΕΣΑμεΑ Νεκταρία Αποστολάκη.

Η αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος της Περιφέρειας "Γέφυρα". Για τη συνάντηση εξέδωσε δήλωση ο κ. Μπακογιάννης: "Ο πολιτισμός και η αξιοπρέπεια για κάθε χώρα, για κάθε περιφέρεια, περνά από την καθημερινότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε την καθημερινότητα ανασφάλιστων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που ζουν στη Στερεά Ελλάδα με την χορήγηση ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων. Βγάζουμε αυτούς τους ανθρώπους έξω από το σπίτι τους, στην κοινωνία. Μόνο χαμόγελα μετά από κάθε νίκη στον πόλεμο κατά των κοινωνικών ανισοτήτων που καταφέρνουμε με το πρόγραμμα «Γέφυρα». Ένα πρόγραμμα για το οποίο καταβάλλουμε μεγάλο κόπο για να χρηματοδοτηθεί και το πετυχαίνουμε. Ευχαριστούμε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά των αμαξιδίων και την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία για την πολύτιμη συνδρομή της. Θα φωνάζω μέχρι να το αντιληφθούν όλοι οι εκπρόσωποι του κεντρικού κράτους. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να κάνει πολλά, αρκεί να μην της βάζετε γραφειοκρατικές τρικλοποδιές και να την αφήνετε να αναπνέει πέρα από κόμματα και ιδεοληψίες".
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του κ. Μπακογιάννη και της αντιπροσωπείας της ΕΣΑμεΑ, όπου έγινε παρουσίαση του "Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας" της ΕΣΑμεΑ και ακολούθησε σύσκεψη για θέματα της Αναπηρίας.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Συνάντηση με την ηγεσία της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis