Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Καλή επιτυχία από όλους μας στον Κωνσταντίνο Πετράκη στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Πρώτη θα παρελάσει σήμερα η Ελληνική Ομάδα στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων της PyeongChang 2018. Σημαιοφόρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πετράκης, αθλητής της Παραολυμπιακής Χιονοσανίδας (Para Snowboard) από τη Βέροια Ημαθίας, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τελετή θα ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Κορέας) και θα προβληθεί στον επίσημο ιστότοπο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
https://www.youtube.com/watch?v=wHu4TCx_xQcΗ 
Από αύριο ξεκινά η αθλητική δράση με την κατάβαση ανδρών και γυναικών στο αλπικό σκι. Ο Κωνσταντίνος Πετράκης αγωνίζεται τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.
Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής της Ελληνικής Ομάδας στο Παραολυμπιακό Χωριό PyeongChang 2018. Η αρχηγός αποστολής Αναστασία Γκούφα αντάλλαξε δώρα με στον δήμαρχο του χωριού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Αγώνες. Ο Δήμαρχος του χωριού Ιουνσό Παρκ, πρώην δικαστής και βουλευτής, αθλητής του τένις με αμαξίδιο και μπάσκετ με αμαξίδιο ήταν ο πρωτοπόρος του Παραολυμπιακού αθλήματος του κέρλιγκ με αμαξίδιο το οποίο ανέπτυξε στη Κορέα καλωσόρισε την Ελληνική Ομάδα και ακολούθησε το τελετουργικό έπαρσης της Ελληνικής σημαίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στο Παραολυμπιακό Χωριό βρέθηκε και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέωντος η οποία παρακολούθησε την τελετή υποδοχής και επισκέφτηκε το αρχηγείο της Ελληνικής Ομάδας.
Φωτογραφικό υλικό στο facebook.
Πηγή: www.paralympic.gr 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Καλή επιτυχία από όλους μας στον Κωνσταντίνο Πετράκη στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis