Καλή επιτυχία από όλους μας στον Κωνσταντίνο Πετράκη στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Πρώτη θα παρελάσει σήμερα η Ελληνική Ομάδα στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων της PyeongChang 2018. Σημαιοφόρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πετράκης, αθλητής της Παραολυμπιακής Χιονοσανίδας (Para Snowboard) από τη Βέροια Ημαθίας, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τελετή θα ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Κορέας) και θα προβληθεί στον επίσημο ιστότοπο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
https://www.youtube.com/watch?v=wHu4TCx_xQcΗ 
Από αύριο ξεκινά η αθλητική δράση με την κατάβαση ανδρών και γυναικών στο αλπικό σκι. Ο Κωνσταντίνος Πετράκης αγωνίζεται τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.
Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής της Ελληνικής Ομάδας στο Παραολυμπιακό Χωριό PyeongChang 2018. Η αρχηγός αποστολής Αναστασία Γκούφα αντάλλαξε δώρα με στον δήμαρχο του χωριού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Αγώνες. Ο Δήμαρχος του χωριού Ιουνσό Παρκ, πρώην δικαστής και βουλευτής, αθλητής του τένις με αμαξίδιο και μπάσκετ με αμαξίδιο ήταν ο πρωτοπόρος του Παραολυμπιακού αθλήματος του κέρλιγκ με αμαξίδιο το οποίο ανέπτυξε στη Κορέα καλωσόρισε την Ελληνική Ομάδα και ακολούθησε το τελετουργικό έπαρσης της Ελληνικής σημαίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στο Παραολυμπιακό Χωριό βρέθηκε και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέωντος η οποία παρακολούθησε την τελετή υποδοχής και επισκέφτηκε το αρχηγείο της Ελληνικής Ομάδας.
Φωτογραφικό υλικό στο facebook.
Πηγή: www.paralympic.gr 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή