Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Διεθνής βράβευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας

Η ΕΣΑμεΑ συγχαίρει για την κορυφαία διάκριση που δέχτηκε την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας! Πριν λίγες ημέρες η ΕΟΘΑ έγινε αποδέκτης του Διεθνούς Βραβείου 2018 ως νικήτρια του "Sultan Bin Khalifa International Thalassemia Award" στην κατηγορία "Thalassemia Society of Excellence" στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΟΘΑ:

"Κορυφαία στιγμή που επισφράγισε τα 27 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, αποτέλεσε η βράβευσή της με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ, μετά την ανάδειξη της ως νικήτρια του "Sultan Bin Khalifa International Thalassemia Award" στην κατηγορία "Thalassemia Society of Excellence".
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας τελετής του «2ου Παναραβικού Συνεδρίου για τη Θαλασσαιμία & τις Αιμοσφαιρινοπάθειες του 8ου Αιματολογικού Συνεδρίου Εμιράτων» στις 12-14 Απριλίου 2018 στο Abu Dhabi (Άμπου Ντάμπι), πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Γενικής Γραμματείας του Sultan Bin Khalifa, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας Βασίλης Δήμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΘΑ, οι οποίοι μετέβησαν για την απονομή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές βραβείο 2018 περιλαμβάνει ένα ενθύμιο, ένα πιστοποιητικό και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τις δράσεις της ΕΟΘΑ. Το Βραβείο απονέμεται σε οργανώσεις, ιδιώτες και ιδρύματα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με στόχο να αναδείξει σε διεθνές επίπεδο το έργο που επιτελεί και να στηρίξει τις ουσιαστικές, πρωτοπόρες και διαχρονικές της προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με θαλασσαιμία και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες.
"Αυτή η βράβευση από τον Σεΐχη Sultan Bin Khalifa Zayed Al Nahyan, είναι ύψιστη τιμή για μας και μεγάλη αναγνώριση για όλα όσα έχουμε καταφέρει με αγώνες, με υπομονή με επιμονή και με πίστη στο τελικό μας αποτέλεσμα που στο επίκεντρο του, έχουμε τον πάσχοντα και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, αλλά ταυτόχρονα αυτή η μεγάλη βράβευση για την Ομοσπονδία μας είναι και μέγιστη ατομική και συλλογική ευθύνη όχι μόνο για το διοικητικό μας συμβούλιο αλλά και όλους τους πάσχοντες για να συνεχίσουμε με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα για ένα καλύτερο αύριο που μας αξίζει και που μπορούμε τελικά να πετύχουμε. Η βράβευση αυτή όμως στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα προς την Ελληνική Πολιτεία να σκύψει, να αφουγκρασθεί και να δώσει λύσεις σε πάγια προβλήματα των θαλασσαιμικών ασθενών", δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας κ. Βασίλης Δήμος.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το H. H. Sheikh Sultan Bin Khalifa Al Nahyan (Φιλανθρωπικό & Επιστημονικό Ίδρυμα), το οποίο την τίμησε με την επιλογή του για την απονομή του Βραβείου "Sultan Bin Khalifa International Thalassemia Award - Thalassemia Society of Excellence", καθώς και τη Διεθνή Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας για την ουσιαστική συμβολή της στην επιβράβευση αυτή.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Διεθνής βράβευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis