Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Οι αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζονται, το Πολυτεχνείο καίει πάντα στις καρδιές μας

Ενωμένο το αναπηρικό κίνημα θα κρατήσει το μήνυμα του Πολυτεχνείου ζωντανό και πάντα επίκαιρο, αναμμένο φάρο στους αγώνες που συνεχίζονται. Καλούμε κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση, κάθε πολίτη, να λάβει μέρος στους εορτασμούς και στις κινητοποιήσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η ΕΣΑμεΑ τιμά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τιμά όλους τους πολίτες, τους φοιτητές, τους νέους και όλους όσους πάλεψαν για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Παιδεία την αξιοπρεπή και ελεύθερη διαβίωση.

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρο. Ποτέ ξανά καμιά δικτατορία στον τόπο μας, ούτε σπιθαμή εδάφους στους εχθρούς της δημοκρατίας και σε νοσταλγούς εξοριών και βασανιστηρίων. Τα άτομα με αναπηρία ήταν τα πρώτα θύματα του ναζισμού, ανάπηροι κατέστησαν πάρα πολλοί εχθροί της χούντας των συνταγματαρχών. Τα άτομα με αναπηρία δεν θα αφήσουν την Ιστορία να ξεχαστεί.

Το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη, ίση μεταχείριση και συμπερίληψη είναι πάνδημο και πρέπει να γίνει σκοπός και αίτημα όλης της κοινωνίας. Η επέτειος του Πολυτεχνείου διατηρεί ζωντανούς τους αγώνες για τη Δημοκρατία και μας καλεί και σήμερα να αντισταθούμε και να παλέψουμε. Τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους γνωρίζουν ότι πρέπει να παλεύουν κάθε στιγμή για περισσότερη δικαιοσύνη, δουλειά, κοινωνική ένταξη, ενάντια στις διακρίσεις και την ανασφάλεια, για κοινωνική δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Οι αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζονται, το Πολυτεχνείο καίει πάντα στις καρδιές μας
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis