Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Η ΕΣΑμεΑ για την απώλεια του Γιώργου Λιακόπουλου

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία πενθεί την απώλεια ενός μεγάλου αγωνιστή του αναπηρικού κινήματος, του Γιώργου Λιακόπουλου, ιδρυτή και επί 21 συναπτά έτη Προέδρου του Σωματείου ΑμεΑ « Ο ΣΩΤΗΡ».

Ο Γιώργος Λιακόπουλος διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ, με τεράστιο έργο ως πρόεδρος του Σωτήρα, δημιουργώντας δομές που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, απολύτως ενταγμένες στην κοινότητα, καθιστώντας το φορέα του πρότυπο κέντρο υπηρεσιών για άτομα με βαριές αναπηρίες και ένα από τα σημαντικότερα της χώρας.
Ο Γιώργος Λιακόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.30, βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο του οικείους του αλλά και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να ζήσουμε από κοντά την πορεία και τον αγώνα του για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης: «Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, στα παιδιά τους, στους συγγενείς και στους φίλους του. Επρόκειτο για συνοδοιπόρο επί δεκαετίες, για έναν μεγάλο κοινωνικό αγωνιστή που θα λείψει σε όσους τον γνώρισαν. Το έργο του θα μείνει και θα στηριχθεί από όλους μας. Το αναπηρικό κίνημα είναι πλέον φτωχότερο.».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. των Αγίων Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος και Σπυρίδωνος Θαυματουργού σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 12.30 στην ιδιαίτερη πατρίδα Κουλούρα Ημαθίας.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Η ΕΣΑμεΑ για την απώλεια του Γιώργου Λιακόπουλου
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis