Συναντήσεις «Διεκδικούμε Μαζί» στην Αττική τη βδομάδα 9 - 13 Μαρτίου

Συνεχίζεται, με λίγες ακυρώσεις μέχρι στιγμής, λόγω του νέου κορονοϊού, το πρόγραμμα της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» στους Δήμους της Αττικής.

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου τα στελέχη υπηρεσίας επισκέφτηκαν τους Δήμους Βριλησσίων, Νέας Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, Κρωπίας, Παιανίας και Ν. Ιωνίας.

Στις 10 Μαρτίου τους Δήμους Ελληνικού - Αργυρούπολης και Γαλατσίου.

Στις 11 Μαρτίου τα στελέχη θα επισκεφτούν τους Δήμους Νέας Σμύρνης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, και Αλίμου.

Στις 12 Μαρτίου θα επισκεφτούν τους Δήμους Ηλιούπολης, Περιστερίου, Ηρακλείου Αττικής και την "ΕΔΡΑ" Ιλίου.

Στις 13 Μαρτίου θα επισκεφτούν τους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Κορυδαλλού.

Σημείωση προς Συντάκτες:

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στη χώρα και τον αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας στα ζητήματα των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Κύρια αποστολή της είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Ιδίως όσον αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, αυτά καθιερώνονται με τη Σύμβαση του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, που η χώρα μας μαζί με το Προαιρετικό της Πρωτόκολλο επικύρωσε με τον Ν. 4074/2012.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) οργανώνει συστηματικές εκστρατείες ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας, προωθεί τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, ασκεί συστηματικό έλεγχο της νομοθεσίας και υποβάλλει προτάσεις με στόχο τη συμπερίληψη των αναγκών των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.esamea.gr 

Επικοινωνία: Δευτ.-Παρ., 8.00-16.00, τηλ.: +302109949837, φαξ.: +302105238967, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή