Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Ενημέρωση για τα εργαστήρια κατάρτισης του έργου BIO2CARE

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Βιομηχανικής Οικολογίας - LEMIE του ΔΠΘ, ως ο Επικεφαλής Εταίρος του έργου «Reinforcing Protected Areas Capacity through an Innovative Methodology for Sustainability» (BIO2CARE), που χρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα INTERREG V-A COOPERATION PROGRAMME «GREECE-BULGARIA 2014-2020» διοργάνωσε, με τη συμμετοχή του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων-Υγροτόπων (EKBY), δύο (2) εργαστήρια κατάρτισης, με τίτλο «Μία ολιστική ματιά στη βιώσιμη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών».

Στα εργαστήρια παρουσιάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την προστασία της βιοποικιλότητας, την εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας, την ανάπτυξη συμβιωτικών δράσεων, την εφαρμογή οικολογικής σήμανσης σε προστατευόμενες περιοχές και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε αυτές. Τα εργαστήρια εκπονήθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων D5.2 (Targeted workshops regarding biodiversity preservation, circular economy and symbiotic activities) και D5.3 (Targeted workshops regarding BIO2CARE labelling scheme).

Τα εργαστήρια παρακολούθησαν 61 άτομα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη των Φορέων Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών από όλη την Ελλάδα, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων, οι περιλήψεις των παρουσιάσεων και οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

Μείνετε συντονισμένοι στο https://bio2care.eu/en/results

B2C logo

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση για τα εργαστήρια κατάρτισης του έργου BIO2CARE
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis