Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


ALL IN Multiplier Event – Διαδικτυακή Εκδήλωση Παρουσίασης Αποτελεσμάτων, Δευτέρα 16.11.2020, Ώρα 13.00-14.30

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Programme Key Action 2, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σε συνεργασία με την FAR - The Federation for Accessibility of Romania και άλλους τρεις (3) Ευρωπαίους Εταίρους, έχει αναλάβει την υλοποίηση του Έργου με tίτλο: "ALL IN! INcredible Practitioners to empower adults with disABILITIES through Education, Employment & Social Entrepreneurship", «Ενδυνάμωση των Ενηλίκων με Αναπηρία μέσω της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», με διακριτικό τίτλο ALL IN!2ABILITIES. Εν όψει της επικείμενης ολοκλήρωσης του έργου, η Ε.Σ.Α.μεΑ διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων που έχουν παραχθεί από όλους τους εταίρους κατά τη διάρκεια υλοποίησης, τη Δευτέρα 16.11.2020 από τις 13.00 έως 14.30.

alliner

Σκοπός του έργου είναι η διαμόρφωση του κατάλληλου διεπιστημονικού και συνεργατικού πλαισίου που θα συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, και συνακόλουθα στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν, υπό το πρίσμα της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας, όπως αυτή κατοχυρώνεται στη Διεθνή Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.
Δυνητικοί ωφελούμενοι του έργου είναι:
α) Εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτές, επαγγελματικοί σύμβουλοι, κοινωνικοί λειτουργοί και άλλοι ειδικοί που εμπλέκονται στο ζήτημα εκπαίδευσης/απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν καινοτόμες πρακτικές.
β) Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Φορείς χάραξης πολιτικής, Οργανισμοί Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, εργοδοτικοί φορείς και άλλες Δημόσιες Αρχές, που επιθυμούν και επιδιώκουν να εντάξουν τη διάσταση της αναπηρίας στις δικές τους στρατηγικές απασχόλησης και εκπαίδευσης.
Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο
μέχρι τη Δευτέρα 16.11.2020 στις 11.00 π.μ.:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwode2rrDwpE9c5nagljAmXp8RzZ78JSB87 
Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης και το σύνδεσμο για την σύνδεσή σας.
Επισυναπτόμενο θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και το υλικό θα παρουσιαστεί στην αγγλική.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις κκ Σπυριδούλα Γεωργοπούλου και Ευαγγελία Καλλιμάνη, στο τηλ. 2109949837 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » ALL IN Multiplier Event – Διαδικτυακή Εκδήλωση Παρουσίασης Αποτελεσμάτων, Δευτέρα 16.11.2020, Ώρα 13.00-14.30
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis