Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Έρευνα TRIPS σχετικά με την προσβασιμότητα των μέσων μεταφοράς

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος στην πανευρωπαϊκή έρευνα - μέρος του πρότζεκτ TRIPS, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Αρ. 875588 και συντονίζεται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν (TUE). Στο πρόγραμμα συμμετέχει η https://enil.eu και στηρίζεται από το EuropeanDisabilityForum και αφορά στην προσβασιμότητα των μέσων μεταφοράς.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ https://ts.dlr.de/survey/trips/ και έχει επιλογή για χρήστη της ελληνικής γλώσσας.

Μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό συστημάτων μεταφορών

«Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς!»

Η ομάδαTRIPSπιστεύει ότι μόνοαν οι χρήστες με αναπηρίασυμμετάσχουν εξ αρχήςστο σχεδιασμότων μέσων μεταφοράς, μπορούν να σχεδιαστούν ώστε ναείναι πραγματικά προσβάσιμα. Έτσι τοέργοθέλεινα θέσει τις βάσεις και τα εργαλεία, ώστε οιχρήστες με αναπηρίανα συμμετάσχουν ενεργά και εξ’ αρχήςστονσχεδιασμό συστημάτων μεταφοράς.

Ως πρώτο βήμα, ζητάμε την άποψη των χρηστών σχετικά με τα πιο δημοφιλή μέσα μεταφοράς. Αυτά τα μέσα μπορούν να δοθούν λύσεις για πολλά από τα σημερινά προβλήματατωνπόλεων. Η έρευνα μας ωστόσο αναρωτιέται:

Πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά μέσα μεταφοράς ώστε να παρέχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους να ταξιδεύουν ανεξάρτητα;

Ζητάμε τις ειλικρινείς απόψειςσαςσχετικά με το θέμα τώρα, προτού ξοδευτούν χρόνος και χρήματα σε λάθος καινοτομίες.

Εάν αντιμετωπίζετε ζητήματα κινητικότητας λόγω αναπηρίας και ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην έρευνα, διαβάστε το φύλλο πληροφοριών συμμετεχόντων παρακάτω.

ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Κάνοντας κλικ παρακάτω,δίνω τη συγκατάθεσή μουνα συμμετάσχω στο έργο TRIPS που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας «Horizon2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης αρ. 875588 και συντονίζεται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν (TUE).

Συμμετέχω σε αυτές τις δραστηριότητεςεθελοντικάκαι είμαι ελεύθερος νααποσύρωτη συμμετοχή μου ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Κατανοώ ότι:

  • οιαπαντήσεις μου θα αποθηκευτούν σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμουςκαι τις βέλτιστες πρακτικές και θα διαγραφούν πέντε χρόνια μετά τη λήξη της χρηματοδότησης του έργου, σύμφωνα με το άρθρο 18 της συμφωνίας επιχορήγησης TRIPS με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
  • τα δεδομένα συλλέγονται ανώνυμα, έτσι ώστε να μην είναι πλέον αναγνωρίσιμα και θα χρησιμοποιηθούναποκλειστικά για τη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργουTRIPSστην Επιτροπήκαι σε σχετικές δημοσιεύσεις.
  • Εάν επιλέξω ναδώσωτα προσωπικά μου στοιχεία θα αποθηκευτούνμε κωδικό πρόσβασης,και θα είναι προσβάσιμα μόνο στουςτης ομάδαςTRIPS, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679.
  • τα προσωπικά μου στοιχείαδε θα μεταφερθούνσετρίτους,δηλαδή, άτομα εκτός του έργου.

Η έρευνα https://ts.dlr.de/survey/trips/

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Έρευνα TRIPS σχετικά με την προσβασιμότητα των μέσων μεταφοράς
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis