Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση για τη διάσωση ΑμεΑ σε περιπτώσεις κρίσεων ή καταστροφών

H Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), επικεφαλής εταίρος του έργου 4PLUS, σας προσκαλεί σε πενταήμερη διαδικτυακή εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα: «Διάσωση και υποστήριξη ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών».

proskll

Το εργαστήριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε βοηθούς/διασώστες, είτε επαγγελματίες, είτε εθελοντές,και πραγματεύεται το ζήτημα των διαδικασιών διάσωσης και υποστήριξης ειδικότερα των ατόμων με αναπηρίες, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα παρουσιασθούν και συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά των διάφορων κατηγοριών αναπηρίας και χρόνιων παθήσεων καθώς καλές πρακτικές που αφορούν την αντιμετώπιση κρίσεων και φυσικών καταστροφών, την οργάνωση, προετοιμασία και εκπαίδευση πολιτών, τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, την παροχή υποστήριξης κατά τη φάση της αποκατάστασης, κ.ά.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom, από την Τρίτη 25 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, και ώρες 17:00 με 20:00.

Για τη συμμετοχή, σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε επισυναπτόμενη Αίτηση συμπληρωμένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις απευθυνθείτε στον κ. Αλέξανδρο Μουρούζη (Τ: +306977618182, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Public awareness, Preparedness, Participation and Coordination for Civil Protection for All, με την κωδική ονομασία 4PLUS, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Interreg IPA CBC Programme “Greece- Albania 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας. 

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και η Αίτηση. 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση για τη διάσωση ΑμεΑ σε περιπτώσεις κρίσεων ή καταστροφών
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis