Ελεύθερη ΔΙΑκίνηση

Τι αφορά η Εκστρατεία αυτή;

  • Την άρση όλων των εμποδίων για τα άτομα με αναπηρία!
  • Η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία έχει υπογραφεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως σε όλες της τις πτυχές. Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ πρέπει να προωθήσουν τη «Στρατηγική για την αναπηρία 2010-2020» η οποία περιλαμβάνει σε αξιοσημείωτο βαθμό την προσβασιμότητα και τη συμμετοχή ως τομείς προτεραιότητας.
  • Η πλήρης προσβασιμότητα είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να καταστεί δυνατή η Ελεύθερη Διακίνηση.

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία EDF δημιούργησε τον «Οδηγό Ελευθερίας», εκτιμώντας την «Ελεύθερη Διακίνηση» των ατόμων με αναπηρία, εντοπίζοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν σήμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού συστάσεων προς τους φορείς χάραξης πολιτικής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Θέλετε να εξαπλωθεί η λέξη;

Επικοινωνία με το EDF: Aurelien DAYDE | T+3222824600 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Πρωτοβουλία Ελεύθερη Διακίνηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Φορούμ.

Why - Campaign on Freedom of Movement - What is the campaign all about - What we want - Download your tool kit - Freedom Partners

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή