ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδας

O Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδας, λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «Δράσεις και δομές στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού στις περιοχές παρέμβασης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041413», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020,
προσκαλεί
άτομα με σύνδρομο DOWN να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδας για την κάλυψη πέντε (5) συμπληρωματικών θέσεων.

1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής είναι συνολικά, 5 ημέρες εβδομαδιαίως (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 8:00-16:00 και συγκεκριμένα:
• Η μεταφορά των ωφελουμένων προς και από το Σύλλογο
• Η διαμονή και η διατροφή τους
• Πρόγραμμα πράξεων ειδικής αγωγής
• Προγράμματα ατομικής και ομαδικής άσκησης
• Εκπαίδευση σε αυτοεξυπηρέτηση και εκμάθηση δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής
• Δημιουργική απασχόληση και δραστηριότητες κοινωνικοποίησης
• Συμμετοχή σε προγράμματα ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους λήγει στις 06/10/2022.
Ο Σύλλογος δε δύναται να προβεί στην είσπραξη οποιουδήποτε αντιτίμου από τον ωφελούμενο/η για την παροχή των υπηρεσιών.

3. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η αίτηση θα πρέπει να κατατεθεί πρωτότυπη. Έξω από τον φάκελο της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς:
• τα στοιχεία του ωφελούμενου η ένδειξη «Για την Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Πράξης «Δράσεις και δομές στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού στις περιοχές παρέμβασης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041413»».

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδας, στη διεύθυνση Ροδοπόλεως 5, Καλαμαριά 55133 μέχρι την 26/09/2020 και ώρα 12:00μ.μ. Από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι 26/09/2020 και ώρα 12:00μ.μ., δηλαδή έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής.

4. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Η παρούσα διατίθεται από τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδας στον ελληνικό ημερήσιο τύπο και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στη διεύθυνση www.down.gr, καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες της Ε.Σ.Α.με.Α και της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.
Επιπλέον, η παρούσα διατίθεται από τον φορέα στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τα παραρτήματα του, καθώς επίσης και σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:
• να στείλουν τα ερωτήματα τους στα e-mail του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
• να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Συλλόγου (2310 435363, 2310 925000)

Η ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
(Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

Θεσσαλονίκη, 15/09/2020

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος

Σταύρος Τσιφλίκης


Λοιπά σχετικά αρχεία:

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή