Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) από το Σύλλογο ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»

Το Kέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» με Τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία ΚΔΗΦ».

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», μέσω του προγράμματος, καλύπτει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, την παραμονή και ψυχοκοινωνική υποστήριξη-φροντίδα 20 ενηλίκων ΑμεΑ.
Οι υπηρεσίες διημέρευσης παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από 07:00 έως 15:00 στο ΚΔ-ΗΦ του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» , επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου στην περιοχή «Λυγιάς» Ναυπάκτου.
Προκειμένου να καλυφθούν οι δύο (2) από τις τρεις (3) θέσεις ωφελούμενων ενηλίκων ΑμεΑ, (καθώς η τρίτη θέση καλύπτεται από επιλαχόντα) οι οποίοι τρεις (3) πρόκειται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το πρόγραμμα στις 31/10/2020, καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έως 30/10/2020 καταθέτοντας αίτηση στο Σύλλογο «ΑΛΚΥΟΝΗ» καθημερινά τις ώρες από 08:00 έως 14:00. Την αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία μας στη διεύθυνση Β.Ε. Πλαστήρα 9 στη Ναύπακτο (τηλ. 2634027313).
Η επιλογή των άμεσα ωφελούμενων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στην πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» κωδικός πρόσκλησης 9.iv.11-b Α.Π. 2540/23.06.2016 της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η πράξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.


Λοιπά σχετικά αρχεία:

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis