Αρ. Πρωτ.: 2505

Στην Κρήτη ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας «Επ΄ αρωγή» στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης θα χαιρετήσει και θα πραγματοποιήσει ομιλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, στις 3 και 4 Ιουλίου, με θέμα «Πρόνοια: Νέο Πρόσωπο και Προοπτικές» στο ξενοδοχείο «MIRAMARE». Η ομιλία του κ. Βαρδακαστάνη θα έχει τίτλο «Η Πρόνοια σε μετάβαση: Από την κρίση της Πρόνοιας, στην Κοινωνική Πρόνοια αντιμετώπισης της κρίσης». Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον παρακάτω σύνδεσμο : http://www.eparogi.pronoianet.gr 

Την Πέμπτη 3/7 στην Ιεράπετρα στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μαρία Λιουδάκη» στις 6 το απόγευμα ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Επαρχίας Ιεράπετρας.

Ενώ την Παρασκευή 4/7 στις 11 το πρωί ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ θα συναντηθεί με τις τοπικές αρχές και με το ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Δ. Σητείας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή