Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 4734

Νέα σελίδα για το αναπηρικό κίνημα σε Δράμα και Ξάνθη

Την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, μαζί με τον Χρ. Κεσόγλου, αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ, για να συμμετάσχουν στις εργασίες τοπικών Σωματείων στην Ξάνθη και στην Δράμα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 11.30 π.μ. ο κ. Βαρδακαστάνης παρέστη στα εγκαίνια των γραφείων του Σωματείου Ατόμων Με Αναπηρία ΠΕ Ξάνθης (Πατριάρχη Κυρίλλου 3Α, Ξάνθη). Την ίδια ημέρα στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ και Γονέων και Κηδεμόνων αυτών ΠΕ Δράμας, στο ξενοδοχείο «Κούρος» αίθουσα «Σαπφώ», 3ο χιλιόμετρο Δράμας - Καβάλας.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί ο κ. Βαρδακαστάνης παρέστη στα εγκαίνια του γραφείου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Δράμας, Γ. Ζερβού 38, (πρώην Στρατολογικό Γραφείο Δράμας).

Στο χαιρετισμό του ο κ. Βαρδακαστάνης δήλωσε: «Αυτές οι μέρες είναι ημέρες χαράς, γιορτής και δημοκρατικής ολοκλήρωσης. Ο στόχος μας από εδώ και πέρα είναι τα Σωματεία να μεγαλώσουν και να εντάξουν κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση της περιοχής, να κινητοποιηθούν και να οργανωθούν, ώστε να εκφράσουν και να παλέψουν για τα δικαιώματα κάθε λησμονημένου πολίτη αυτής της χώρας, που είναι τα άτομα με αναπηρία, που ζουν μόνοι τους, αποκομμένοι συνήθως από την κοινωνική ζωή, αντιμέτωποι με τη φτώχεια, την ανεργία, τον αποκλεισμό, τη διάκριση και πολύ συχνά με το στίγμα. Σήμερα η Περιφέρεια, ο Δήμος, κάθε Αρχή, αποκτούν νέους συνομιλητές, που σε αυτή τη φοβερή εποχή θα πρέπει να παλέψουν δίπλα στο κάθε άτομο με αναπηρία. Γιατί το ατομικό πρόβλημα του καθενός είναι συλλογικό. Η Δραμινή κοινωνία και η κοινωνία της Ξάνθης πρέπει να αποκτήσουν άλλη αντίληψη για την αναπηρία, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να παλέψουν τα μέλη των Σωματείων. Όλοι ανεξαιρέτως κρινόμαστε από το έργο μας.

Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του star Β. Ελλάδας (από το 11.57)
http://www.youtube.com/watch?v=8mTStYyzB4U&list=UU5quWsvOBNUaR-Duv3K-JFA 

Φωτογραφίες στο προφίλ και στη σελίδα της ΕΣΑμεΑ στο facebook.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Νέα σελίδα για το αναπηρικό κίνημα σε Δράμα και Ξάνθη
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis