Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 269

Συνέντευξη Τύπου της Ε.Σ.Α.μεΑ., με αφορμή την επερχόμενη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Παιδείας, με την υποστήριξη του Π.Ε.Σ.Ε.Α., της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α.

Αίθουσα Ε.Σ.Η.Ε.Α., 6 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 11:30

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με αφορμή την επερχόμενη κινητοποίηση της Συνομοσπονδίας και των φορέων μελών έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Μετά από μακροχρόνιες πιέσεις που έχουν ασκηθεί από το αναπηρικό κίνημα προκειμένου να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος με το Υπουργείο Παιδείας και να τεθούν οι βάσεις για την ουσιαστική αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος για τα άτομα με αναπηρία, αλλά και τη συνεχή άρνηση του Υπουργείου Παιδείας να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του αναφορικά με τα ζητήματα αυτά, η Ε.Σ.Α.μεΑ. και οι Κεντρικοί Φορείς – Μέλη της, καθώς και ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής και ο Περιφερειακός Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής κατέληξαν, κατόπιν κοινής σύσκεψης, στον προγραμματισμό κινητοποίησης – διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 11:30.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καλεί όλους τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης να σταθούν στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία, στη δύσκολη και επίπονη προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και κατ’ επέκταση ίσους όρους συμμετοχής σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσεις, χωρίς αποκλεισμούς και εμπόδια.

Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Συνέντευξη Τύπου της Ε.Σ.Α.μεΑ., με αφορμή την επερχόμενη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Παιδείας, με την υποστήριξη του Π.Ε.Σ.Ε.Α., της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α.
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis