Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

Συνάντηση Ε.Σ.Α.μεΑ. με το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Κορίνθου

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης και ο Ταμίας της Ε.Σ.Α.μεΑ., κ. Ηλίας Σοφιανός συναντήθηκαν στις 29 Μαΐου 2006 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Κορίνθου, στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Βαρδακαστάνης ενημέρωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την εφαρμογή του Νόμου 2643/98 περί απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία, με έμφαση στις δεσμεύσεις του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββα Τσιτουρίδη για την άμεση δημοσίευση των προβλεπόμενων προκηρύξεων, την άμεση συγκρότηση Επιτροπής για την κατάρτιση ειδικού νόμου για την επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία, στην οποία θα συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι της Ε.Σ.Α.μεΑ., καθώς και τη συμπερίληψη στο επικείμενο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, ειδικών ρυθμίσεων για τα άτομα με αναπηρία. Επιπλέον, συζητήθηκε η ίδρυση Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στον Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. ευχαρίστησε τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και προσωπικά τον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Πετρόπουλο για την παραχώρηση στέγης στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κορίνθου.

Επίσης, ο κ. Βαρδακαστάνης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου και εξήρε το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει σε τοπικό επίπεδο το σωματείο αυτό.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Συνάντηση Ε.Σ.Α.μεΑ. με το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Κορίνθου
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis