Αρ. Πρωτ.:

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί όλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν δυναμικά στη Γενική Απεργία της 15ης Μαρτίου, που έχουν εξαγγείλει Γ.Σ.Ε.Ε και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καλεί όλους τους φορείς μέλη της, καθώς και τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους σ' όλη τη χώρα, να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρόν στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2006.

Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και οι πενιχρές αυξήσεις στους μισθούς, η συνεχιζόμενη αύξηση στις τιμές των αγαθών, το κύμα μαζικών απολύσεων, είναι ζητήματα κρίσιμα και σημαντικά, ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία, καθώς η Κυβέρνηση δείχνει αδυναμία ως προς την υλοποίηση των δεσμεύσεών της για βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών με αναπηρία.

Το αναπηρικό κίνημα στηρίζει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους όλης της χώρας και συμμετέχει μαζικά και δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διεκδικώντας αύξηση των κοινωνικών δαπανών και καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής για όλους.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή