Αρ. Πρωτ.:

Ομιλία του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ., κ. Ι. Βαρδακαστάνη στην Ειδική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας για το ρόλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην τοπική κοινωνία

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κος. Ι. Βαρδακαστάνης, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην Ειδική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας με θέμα «Διαμόρφωση πλαισίου αναβάθμισης δομών και υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας στο νομό Βοιωτίας – Εθελοντισμός – Προτεραιότητες», η οποία θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2006 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου στη Λιβαδειά (οδός Ερκύνας 9).


Στο πλαίσιο της Συνεδρίασης, στην οποία θα συζητηθούν και θα αναδειχθούν κρίσιμα ζητήματα του Νομού, που θ’ αποτελέσουν το έναυσμα για τη διαμόρφωση δυνατοτήτων αναβάθμισης στους τομείς υγείας και κοινωνικής φροντίδας, ο κος Βαρδακαστάνης θα αναπτύξει τις θέσεις του αναπηρικού κινήματος για το ρόλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην τοπική κοινωνία.

Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή