Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΣΑμεΑ κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ κ. Αναστάσιου Βεράνη στη Δυτική Μακεδονία

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία είναι ο τριτοβάθμιος κοινωνικο-συνδικαλιστικός φορέας των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, που αγωνίζεται με συνέπεια για την ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί το σύνολο των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία και των γονέων ατόμων με αναπηρία σε όλη τη χώρα.

Στις 13 – 15 Μαΐου 2005, ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης από κοινού με τον αναπληρωτή Οργανωτικό Γραμματέα κ. Αναστάσιο Βεράνη θα επισκεφθούν τη Δυτική Μακεδονία όπου θα έχουν συνάντηση με τα σωματεία ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στους Νομούς Φλώρινας – Καστοριάς και Γρεβενών της Δυτικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2005 θα συναντηθούν με τα Σωματεία Ατόμων με Αναπηρία στο Αμύνταιο και τη Φλώρινα. Το Σάββατο 14 Μαΐου 2005 ο κ. Βαρδακαστάνης θα μιλήσει σε Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία τον 21ο αι.» που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα. Το βράδυ του Σαββάτου θα συναντηθούν με τα Σωματεία Ατόμων με Αναπηρία στην Καστοριά και την Κυριακή 15 Μαΐου το πρωί με τα Σωματεία Ατόμων με Αναπηρία στα Γρεβενά.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα γίνει ενημέρωση για μείζονα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το αναπηρικό κίνημα της χώρας, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία της περιοχής, καθώς και ο συντονισμός δράσης για την επόμενη περίοδο.

Επισημαίνουμε ότι αυτές οι συναντήσεις αποτελούν θεμέλιο για την υπεράσπιση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας, για την ενδυνάμωση των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία της Περιφέρειας και του αγώνα τους για τη χάραξη και προώθηση πολιτικών που συμβάλλουν στην πλήρη συμμετοχή στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της χώρας.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΣΑμεΑ κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ κ. Αναστάσιου Βεράνη στη Δυτική Μακεδονία
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis