Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Επιχειρηματικότητα Γυναικών και Ατόμων με Αναπηρία» (Πέμπτη 31.03.2005)

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ), διοργανώνουν την Πέμπτη 31.03.2005 (ώρα επίσημης έναρξης 10:00), στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα Γυναικών και Ατόμων με Αναπηρία». Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα δύο ερευνών - μελετών που οι φορείς ΕΣΑμεΑ και ΕΓΕ εκπόνησαν στο πλαίσιο του Υποέργου 11 «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις στο Χώρο της Εκπαίδευσης και των Εθελοντικών Οργανώσεων» (Ενέργεια ΙΙ), του Έργου «Γραφεία Προώθησης στην Απασχόληση», της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρηματικότητα για Όλους», προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις ατόμων με αναπηρία και γυναικών αντίστοιχα όσον αφορά στην άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Έργο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρηματικότητα για Όλους» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL, εντάσσεται στον Άξονα 2 «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πνεύματος», Μέτρο 2.1 «Πρόσβαση για όλους όσον αφορά στη διαδικασία δημιουργίας μιας επιχείρησης» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Επιπρόσθετα, πέραν της παρουσίασης των αποτελεσμάτων των ερευνών - μελετών και της σύντομης παρουσίασης του Έργου «Γραφεία Προώθησης στην Απασχόληση» από εκπρόσωπο του Συντονιστή Εταίρου SYNERGON S.A., εκπρόσωπος του ΕΟΜΜΕΧ θα παρουσιάσει τα προγράμματα «Ενίσχυσης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» και «Ενθάρρυνσης Επιχειρηματικότητας Ατόμων με Αναπηρία» που ο ΕΟΜΜΕΧ υλοποιεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία της ΕΣΑμεΑ, αρμόδιο πρόσωπο: Δημήτρης Λογαράς, τηλέφωνο 210 5238961.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡ. ΠΑΝΑΝΟΣ

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Επιχειρηματικότητα Γυναικών και Ατόμων με Αναπηρία» (Πέμπτη 31.03.2005)
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis