Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

""Αθλητικές εκδηλώσεις Ατόμων με Αναπηρία στη Νέα Μάκρη Αττικής (Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2005)" "

Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2005 διοργανώνουμε αγώνες καλαθοσφαίρισης 3Χ3 και ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» στη Νέα Μάκρη Αττικής. Οι ώρες πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι 10:00 – 13:30.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στη Συνομοσπονδία, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Πολιτισμού, έχει αναλάβει να υλοποιήσει το πρόγραμμα «φυσική αγωγή και ψυχαγωγία ατόμων με αναπηρία» το οποίο εφαρμόζεται σε ιδρύματα και φορείς εποπτείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Για την υλοποίηση του προγράμματος χρηματοδοτείται η ΕΣΑμεΑ από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την εποπτεία την έχει η Επιτροπή Παρακολούθησης, η οποία έχει συσταθεί για αυτό το σκοπό.

Ένας από τους σκοπούς αυτών των εκδηλώσεων, οι οποίες γίνονται πανελλαδικά, είναι η ένταξη και η κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή των νέων ανθρώπων σε αυτές τις εκδηλώσεις, είτε ως θεατές είτε ως εθελοντές, ενεργεί θετικά για την επίτευξη της αλληλοαποδοχής.

Η συμβολή σας για την επιτέλεση των αθλητικών εκδηλώσεων και την υλοποίηση του προγράμματος είναι πολύ σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος κ. Σκλαβούνο Δημήτριο στο τηλέφωνο: 6977 292889.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » ""Αθλητικές εκδηλώσεις Ατόμων με Αναπηρία στη Νέα Μάκρη Αττικής (Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2005)" "
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis