Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

ΘΕΜΑ «Συνέντευξη Τύπου όσο αφορά στην ίδρυση Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας – Ιθάκης»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, είναι ο τριτοβάθμιος κοινωνικοσυνδικαλιστικός φορέας του αναπηρικού και γονεϊκού κινήματος της χώρας. Κατέχει επίσημα την θέση του Κοινωνικού Εταίρου σε ζητήματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στα άτομα με αναπηρίες και αγωνίζεται για την προώθηση πολιτικών που συμβάλουν στην πλήρη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική , πολιτική και πολιτιστική ζωή της χώρας.

Με την παρούσα επιστολή θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε όσο αφορά στην ίδρυση Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας - Ιθάκης. Σκοπός του Σωματείου είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία σε όλους τους τομείς της ζωής, η κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και την ισότιμη συμμετοχή τους στο «κοινωνικό γίγνεσθαι».

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης όσο αφορά στο σκοπό ίδρυσης και δραστηριοτήτων του Σωματείου ΑμεΑ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας - Ιθάκης θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου. Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2005 και ώρα 18:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο Πλάζα (οδός Πλατεία Βαλιάνου, Αργοστόλι).

Η παρουσία σας θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία με την ενημέρωση της κοινής γνώμης του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης και την ευαισθητοποίηση του στα θέματα αναπηρίας.

Προσδοκούμε την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτή την συνέντευξη.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » ΘΕΜΑ «Συνέντευξη Τύπου όσο αφορά στην ίδρυση Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας – Ιθάκης»
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis