Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1337

Συγχαρητήρια Ι. Βαρδακαστάνη στους Ζακύνθιους αθλητές του Φιλόξενου!

Μετά τις πολύ σημαντικές επιτυχίες που πραγματοποίησαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ζακύνθου «Φιλόξενος», με τα 7 χρυσά μετάλλια, τα 4 Πανελλήνια ρεκόρ και τους 3 χρόνους-όρια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με Αναπηρία, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Όχι μόνο ως πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, αλλά και ως γέννημα θρέμμα Ζακυνθινός, στέκομαι σήμερα μπροστά σε αυτές τις σπουδαίες επιδόσεις πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι μεγάλη τιμή για το νησί της Ζακύνθου να διαθέτει τόσο διαπρεπείς αθλητές που θα το εκπροσωπήσουν, φορώντας τα ελληνικά χρώματα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις που έφεραν οι αθλητές στο νησί μας έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη συμπεριφορά ορισμένων αιρετών, όπως αυτών του Καλιπάδου, που θέλουν να εξοστρακίσουν το ΚΔΑΠ - ΜΕΑ από την κοινότητα. Πρόκειται φυσικά για απαράδεκτες και ανιστόρητες ενέργειες και πρωτοβουλίες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό και την ιστορία της Ζακύνθου.

Μαζί με τους αθλητές, με τους προπονητές, με τη Διοίκηση του Φιλόξενου και μαζί με το Σωματείο ΑμεΑ Ζακύνθου «οι Ποπολάροι» θα υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια. Με την ευχή η Ζάκυνθος να ακούγεται παντού μέσω αυτών των αθλητών, και όχι όπως πριν λίγα χρόνια για «ανάπηρους μαϊμού», θέλω να συγχαρώ για άλλη μία φορά τον Διονύση Σκιαδαρέση και τον Γεράσιμο Λιγνό και τους προπονητές τους, Διονύσιο Μαρίνο και Αλεξάνδρα Μωραΐτου»!

Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Συγχαρητήρια Ι. Βαρδακαστάνη στους Ζακύνθιους αθλητές του Φιλόξενου!
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis