Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1240

Στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης- Σύσκεψη για Παγκρήτιο Συλλαλητήριο ενόψει της 3ης Δεκέμβρη

Σύσκεψη με φορείς του αναπηρικού κινήματος για τη διοργάνωση Παγκρήτιου Παν- αναπηρικού Συλλαλητηρίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης.
Ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει συναντήσεις με φορείς του αναπηρικού κινήματος σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, ενώ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. & της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Κρήτης στο Ηράκλειο (Δ/νση: Σ. Σολωμού 14, Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης, τηλ: 2810 288131).
Τα θέματα της σύσκεψης έχουν ως εξής:
Θέμα 1ο: Ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Βαρδακαστάνη για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους
Θέμα 2ο: Διοργάνωση Παγκρήτιου Παν- αναπηρικού Συλλαλητηρίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς!

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης- Σύσκεψη για Παγκρήτιο Συλλαλητήριο ενόψει της 3ης Δεκέμβρη
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis