Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 292

Στην Πάτρα στις 16 και 17/2 ο Ι. Βαρδακαστάνης

Συνδιοργάνωση Συνεδρίου από ΕΣΑμεΑ και Περιφέρεια Δ. Ελλάδας
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν συνέδριο με τίτλο «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Κοινωνική Ένταξη και Συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία στην Κοινωνία- Η Διεθνής Σύμβαση του Ο.Η.Ε. για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία & ο ρόλος της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου τις εργασίες θα ανοίξουν με τους χαιρετισμούς τους ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Τη θέση του συντονιστή θα έχει ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος - βοηθός περιφερειάρχη για θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και γ΄ αντιπρόεδρος ΕΣΑμεΑ Αντώνιος Χαροκόπος.
Το Συνέδριο θα έχει δύο άξονες: ο πρώτος θα έχει τίτλο «Άτομα με Αναπηρία, χρόνιες παθήσεις & οι οικογένειές τους - Η Διεθνής Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ & ο ρόλος της Περιφερειακής & Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο δεύτερος «Διαμορφώνοντας συνθήκες ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις & των οικογενειών τους στις τοπικές κοινωνίες. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, η συμβολή του ΕΣΠΑ & η συνεισφορά των φορέων του αναπηρικού κινήματος & φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών».
Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.
Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Στην Πάτρα στις 16 και 17/2 ο Ι. Βαρδακαστάνης
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis