Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1261

Βράβευση Ι. Βαρδακαστάνη για τη συνολική προσφορά του από την ΕΟΘΑ στα Ιωάννινα

Για το συνολικό του έργο τα τελευταία 30 χρόνια στο αναπηρικό κίνημα της χώρας αλλά και στην Ευρώπη βραβεύθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, στο περιθώριο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Θαλασσαιμίας 2019, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της ΕΟΘΑ συγκεντρώνοντας φέτος πάνω από 500 συμμετέχοντες. Η Εναρκτήρια Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη αίθουσα με μία σεμνή και συγκινητική τελετή παρουσία αρχών της Πολιτείας, της Πόλης των Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου, των Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων της πόλης και εκπροσώπων των συλλόγων και φορέων.
Τους συνέδρους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας Βασίλης Δήμος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηπείρου Λεωνίδας Ρουμπάτης, εκ μέρους του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηπείρου.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, εκτός του κ. Βαρδακαστάνη, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, η αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αγνή Νάκου, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγητής Σταύρος Νικολόπουλος, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγητής Ιωάννης Γεωργίου, ο καθηγητής Καρδιολογίας Λάμπρος Μιχάλης εκ μέρους του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Ελένη Καψάλη, επίκουρη καθηγήτρια Αιματολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κήρυξε την επίσημη έναρξη των εργασιών.
Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας εκφράζοντας τις θερμότατες ευχαριστίες της στους ανθρώπους που με την συνεισφορά τους ενίσχυσαν και ενθάρρυναν τις δράσεις της Ομοσπονδίας και συνέβαλαν σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θαλασσαιμικών Ασθενών. Βραβεύσεις απονεμήθηκαν επίσης στους: Καθηγητή Παιδιατρικής Νικόλαο Χαλιάσο και Ιατρό Γκολογκάνη Αριστούλα. Με τη σειρά του ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηπείρου βράβευσε τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσανε προς τη κατεύθυνση αυτή: την εμπνεύστρια και την ιδρυτή του Συλλόγου Ζωή Καρκαμπούνα Μπίτση για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της Θαλασσαιμίας, την εκπρόσωπο όλων των ιδρυτών μελών του συλλόγου Φρειδερίκη Παπαζήκου Καραπάνου, τον κύριο Κωνσταντίνο Πλατή και τον κύριο Θανάση Κατσούλη .
Τέλος η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας ευχαρίστησε και τίμησε όλα τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση του φετινού συνεδρίου: τους κ.κ. Ελένη Καψάλη, Ελευθερία Ζερβού, Χρυσάνθη Καθαροπούλου, Παναγιώτη Καϊάφα, Μαριάνα Κατσάτου, Φρειδερίκη Κουτσούκου, Αλέξανδρος Μάκη, Ιωάννα Μυρίλλα, Αικατερίνα Νάκα, Μαργαρίτα Παπασσάβα, Κωνσταντίνο Παππά, Χριστίνα Στεφανίδου, Αντιγόνη Τσίρκα, Νικόλαο Χαλιάσο, Ελευθερία Χατζημιχαήλ.
Η Τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία της Συντονίστριας-Διευθύντριας του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης Ε. Χασαποπούλου, με θέμα «Γιατρός σε Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας - Γολγοθάς ή ευλογία;»
Φωτογραφίες στο fb της ΕΣΑμεΑ

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Βράβευση Ι. Βαρδακαστάνη για τη συνολική προσφορά του από την ΕΟΘΑ στα Ιωάννινα
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis