Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1281

3η Συνάντηση Εταίρων στο πλαίσιο του έργου ALL IN! - ERASMUS+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2019 στη Μάλαγα η 3η συνάντηση Εταίρων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Programme Key Action 2, όπου η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Εταίρος) σε συνεργασία με την FAR - The Federation for Accessibility of Romania (Επικεφαλής Εταίρος) και άλλους τρεις Ευρωπαϊκούς Εταίρους, έχουν αναλάβει την υλοποίηση του Έργου με τίτλο: "ALL IN! INcredible Practitioners to empower adults with disABILITIES through Education, Employment & Social Entrepreneurship" «Ενδυνάμωση των Ατόμων με Αναπηρία μέσω της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας»), με διακριτικό τίτλο ALL IN!2ABILITIES.

Η 3η συνάντηση εταίρων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CESUR- Centro Oficial de Formación Profesional (Επίσημο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) στη Μάλαγα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην πορεία εξέλιξης του έργου, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών και των δυσκολιών του. Οι εμπλεκόμενοι εταίροι παρουσίασαν τις επόμενες δράσεις τους και έκαναν αναφορά στις μέχρι σήμερα δραστηριότητές τους. Συζητήθηκε και αναδιαμορφώθηκε το πλαίσιο συνεργασίας και επικοινωνίας και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις συλλογικές διαδικασίες επίτευξης των στόχων. Ολοκληρώνοντας, οι συμμετέχοντες εταίροι από Ελλάδα, Ρουμανία, Βέλγιο και Ισπανία όρισαν την επόμενη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του 2020.
Φωτογραφίες στο fb της ΕΣΑμεΑ.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » 3η Συνάντηση Εταίρων στο πλαίσιο του έργου ALL IN! - ERASMUS+
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis