Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1338

2η Δράση ALL IN! Εγχειρίδιο για την τόνωση των δεξιοτήτων ενήλικων ατόμων με αναπηρία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Programme Key Action 2, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Εταίρος) σε συνεργασία με την FAR - The Federation for Accessibility of Romania (Επικεφαλής Εταίρος) και άλλους τρεις (3) Ευρωπαϊκούς Εταίρους, έχει αναλάβει την υλοποίηση του Έργου με τίτλο: "ALL IN! INcredible Practitioners to empower adults with disABILITIES through Education, Employment & Social Entrepreneurship" «Ενδυνάμωση των Ατόμων με Αναπηρία μέσω της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας»), με διακριτικό τίτλο ALL IN!2ABILITIES. Στα πλαίσια του έργου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη δράση με τίτλο «READY4LABOUR MARKET».

allin logo

Η δράση αφορούσε στη δημιουργία ενός εγχειριδίου το οποίο περιλαμβάνει δύο πακέτα εργασίας με πηγές, μεθόδους και άλλα εργαλεία για την τόνωση των δεξιοτήτων των ενήλικων ατόμων με αναπηρία επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν επαγγελματικές και άλλες δεξιότητες. Περιέχει θεωρητικά και πρακτικά μοντέλα καθώς και άλλα εργαλεία υποστήριξης για την ανάπτυξη 'επιχειρηματικών δεξιοτήτων (entrepreneurial skills)' με εκπαίδευση α) στην αυτοπεποίθηση, β) στην ευρεία σκέψη, γ) το πάθος, και την ανάπτυξη «ήπιων δεξιοτήτων (soft skills)» με εκπαίδευση α) στην επίλυση προβλημάτων, β) στη θετική στάση, γ) στο ομαδικό πνεύμα.
Το εν λόγω εγχειρίδιο απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτές ενηλίκων, επαγγελματίες συμβούλους, μέντορες και άλλους εμπειρογνώμονες για να υποστηρίξουν τους εκπαιδευομένους τους ώστε να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί από Φορείς που παρέχουν προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και από τα επίσημα ή/και μη τυπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση "READY4LABOUR MARKET" και το περιεχόμενο του εγχειρίδιου μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://far.ngo/Proiecte/Erasmus-ALL-IN/Resurse-utile/ALL-IN-IO-2-ro/ (το περιεχόμενο παρέχεται μόνο στην αγγλική γλώσσα).

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » 2η Δράση ALL IN! Εγχειρίδιο για την τόνωση των δεξιοτήτων ενήλικων ατόμων με αναπηρία
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis