Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1667

Το 3ο επεισόδιο «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» είναι εδώ!

Τρίτο επεισόδιο για την 15θήμερη διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια η Συνομοσπονδία, ώστε να φτάσει κοντά σε κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το 3ο επεισόδιο και όπως πάντα να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. Η βοήθειά σας ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να φτάσει η φωνή του αναπηρικού κινήματος σε κάθε γωνιά της χώρας είναι πολύτιμη. Στο 3ο επεισόδιο μαζί μας είναι ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Αν. Μακεδονίας – Θράκης και πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Καβάλας Σμαράγδος Κρεμμύδας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.
Στην παρουσίαση της εκπομπής είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης ενώ στη διερμηνεία της Νοηματικής η Νεφέλη Ράντου. Στο πλαίσιο της προσβασιμότητας η εκπομπή προσφέρεται και με ελληνικούς υπότιτλους. Προβάλλεται στο κανάλι της Ε.Σ.Α.μεΑ. στο youtube, παρουσιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα της Ε.Σ.Α.μεΑ. και προωθείται σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια.
Το 3ο επεισόδιο https://www.youtube.com/watch?v=dJjGZEXH0qk Καλή θέαση!

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Το 3ο επεισόδιο «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» είναι εδώ!
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis