Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 494

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020 #World_Health_Day_2020

Καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 παγκοσμίως υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο, είναι πλέον περισσότερο σημαντικό από ποτέ να ενισχύσουμε την παγκόσμια κοινότητα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και μη, καθώς και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον για να διασφαλίσουμε την ταχεία ικανοποίηση των αναγκών όλων. Η φετινή #WorldHealthDay αφιερώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο θέμα των νοσοκόμων και των μαιών, πολλοί από τους οποίους μαζί με άλλους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της απάντησης του COVID19. Ο ΠΟΥ μας υπενθυμίζει ότι οι νοσηλευτές και οι άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας παρέχουν υψηλής ποιότητας περίθαλψη και φροντίδα, καθοδηγούν το δημόσιο διάλογο για την αντιμετώπιση φόβων και αποριών και συλλέγουν δεδομένα για κλινικές μελέτες.

ygeia 2

Πολύ απλά, χωρίς τους νοσηλευτές δε θα υπήρχε απάντηση για την πανδημία του κορονοϊού.
Ως ΕΣΑμεΑ συντασσόμαστε πλήρως με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού εντός και εκτός Ελλάδας. Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε».
Εκφράζουμε το σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που δίνει καθημερινά μάχη στην πρώτη γραμμή, και συμπαρατασσόμαστε με τις σημερινές κινητοποιήσεις των υγειονομικών σε όλη τη χώρα. Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει το ΕΣΥ στο σύνολό τόσο κατά τη διάρκεια της παρούσας κρίσης όσο και μετά τη λήξη της.

υγεία

 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020 #World_Health_Day_2020
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis