Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1700

Καμιά απόλυση εργαζομένου με αναπηρία και εργαζομένου γονέα ατόμου με αναπηρία στον όμιλο ΟΤΕ- COSMOTE!

Να μην προχωρήσει στις απολύσεις ατόμων με αναπηρία και γονέων ατόμων με αναπηρία στον όμιλο ΟΤΕ - Cosmoteζητά με επιστολή της η ΕΣΑμεΑ από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου κ. Τσαμάζ, μετά από διαμαρτυρίες που δέχθηκε από εργαζομένους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης του ομίλου να προχωρήσει σε απολύσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μία ενδεχόμενη αποχώρηση των συγκεκριμένων υπαλλήλων από την εργασία τους στον Όμιλο, θα επιδείνωνε τραγικά τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αναπηρίας τους και θα δημιουργούσε περαιτέρω οικονομικές δυσκολίες, που απορρέουν από το πρόσθετο κόστος για την κάλυψη της αναπηρίας, λαμβάνοντας υπόψη και την ανυπαρξία κρατικών δομών και επαρκούς στήριξής τους από το κράτος.
Η ΕΣΑμεΑ τονίζει ότι ένας τόσο μεγάλος και κερδοφόρος Οργανισμός όπως είναι ο ΟΤΕ, ο μεγαλύτερος στα Βαλκάνια, με τόσο ευρείες κι έντονες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι αδιανόητο να μην είναι σε θέση να προστατεύσει τους εργαζομένους του, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ώστε να μην τους ωθήσει σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.
Ως εκ τούτου, η ΕΣΑμεΑ ζητά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ παρέμβαση του κ. Τσαμάζ, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στον ΟΤΕ με αναπηρία ή χρόνια πάθηση και των γονέων ατόμων με αναπηρία.
Η ΕΣΑμεΑ βρίσκεται σε διαρκή αγώνα για το δικαίωμα στην εργασία των ατόμων με αναπηρία και την ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Η ανάκληση των αποφάσεων για τις απολύσεις ατόμων με αναπηρία και γονέων ατόμων με αναπηρία από τον ΟΤΕ - Cosmote αποτελεί πάνδημο, κοινωνικά και ηθικά απολύτως δίκαιο αίτημα του αναπηρικού κινήματος της χώρας!

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Καμιά απόλυση εργαζομένου με αναπηρία και εργαζομένου γονέα ατόμου με αναπηρία στον όμιλο ΟΤΕ- COSMOTE!
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis