Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 1722

1η Ημερίδα Συνεργασίας Τοπικών Κινημάτων, Κοζάνη, 28 Νοεμβρίου 2022

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Logo dyt mak final

Στο πλαίσιο της Δράσης «Δικτύωση Αναπηρικού Κινήματος με άλλα Κινήματα και Οργανώσεις» (Πακέτο Εργασίας 9,Υποέργο 1), που στόχο έχει την ενίσχυση της ικανότητας των τοπικών κινημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να ενσωματώνουν τη δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις δράσεις και τις διεκδικήσεις τους, ολοκληρώθηκε το 1ο Εργαστήριο Συνεργασίας στην Κοζάνη και σε συνέχεια αυτού πραγματοποιείται η 1η Ημερίδα τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 από τις 10:00 έως 15:00 στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειο Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Κοζάνη.
Η Ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Εργαστηρίου Συνεργασίας, αλλά και στην παρουσίαση του Κοινού Σχεδίου Δράσης μεταξύ του αναπηρικού κινήματος και των άλλων κινημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Προκειμένου για τη συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό Γραφείο της Ε.Σ.Α.μεΑ., στις κ.κ. Ελένη Νικολάου και Δέσποινα Αποστολίδου.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » 1η Ημερίδα Συνεργασίας Τοπικών Κινημάτων, Κοζάνη, 28 Νοεμβρίου 2022
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis