Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Ενημέρωση για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων µε Αναπηρία Αττικής»


Κατηγορία: Λοιπά

Αθήνα: 11/07/2016

ΠΡΟΣ:
Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Περιφέρειας Αττικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:


Ενημέρωση για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων µε Αναπηρία Αττικής»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της με αρ. πρωτοκόλλου 576/ 06.04.2016 επιστολής μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημοσιεύθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Αττικής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία».

Η πρόσκληση με αρ. πρωτοκόλλου: 2650/6.07.2016, αφορά στη λειτουργία για τρία (3) έτη των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) και λοιπών Κέντρων που παρέχουν υπηρεσίες συναφείς προς τα ΚΔΗΦ, για άτομα με αναπηρίες.

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έχουν Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.),μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργούν:
α) Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες (ΚΔΗΦ) που έχουν νομίμως αδειοδοτηθεί και πληρούν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές, που ορίζονται στο Π.Δ. 395/1993 καθώς και στο κεφάλαιο Γ της υπ' αριθμ. Π4α/οικ.4633/29.9.1993 απόφασης της Υφυπουργού Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
β) Λοιπά Κέντρα που έχουν νομίμως αδειοδοτηθεί για την παροχή υπηρεσιών συναφών προς τα Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας.

Η περίοδος υποβολής των προτάσεων έχει διάρκεια από 07/07/2016 έως 07/09/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση, τη διαδικασία και τα προτυποποιημένα έντυπα υποβολής πρότασης, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pepattikis.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis