Έρευνα για τη διερεύνηση των εμποδίων στην αγορά εργασίας (Ερωτηματολόγιο)

Εξώφυλλο

Το παρόν ερωτηματολόγιο αφορά σε έρευνα για την καταγραφή των εμποδίων που συναντούν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, καθώς και η αναζήτηση μέτρων και πολιτικών για την άρση των εμποδίων αυτών.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα ώστε να διαφυλάσσονται πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των ερωτώμενων και είναι διαθέσιμο προς λήψη (βλ. παρακάτω) σε διάφορες εναλλακτικές μορφές: προσβάσιμο Word, προσβάσιμο PDF, και έκδοση LargePrint.

 

 

Η παρούσα έρευνα διενεργείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5011444». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο) και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020», Άξονα προτεραιότητας: ΑΞ9Β – Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ, Επενδυτική προτεραιότητα: 9iii Καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων και προώθησης των ίσων ευκαιριών και Ειδικό στόχο: 9iii1 Περιορισμός των διακρίσεων που υφίστανται οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην καθημερινή τους διαβίωση.

Η έρευνα υλοποιείται από την Ένωση Εταιρειών «INΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «Ι.Α.Τ.Α.Π.» - «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» (Ανάδοχος του Υποέργου 1 της Πράξης) για λογαριασμό της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

 

 Logo-PKM

 

Έκδοση για μειωμένη όραση (Large Print):

pdf Έκδοση LargePrint (332.62 KB)

Προσβάσιμο PDF:

pdf Έκδοση προσβάσιμου PDF (268.48 KB)

Για να διαβάσετε ένα αρχειο PDF, θα πρέπει να έχετε Adobe Acrobar Reader εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.
Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Adobe Acrobar Reader.

Προσβάσιμο MS Word:

docx Έκδοση προσβάσιμου Word (DOCX) (126.83 KB)

docx Έκδοση προσβάσιμου Word, με ενσωματωμένες γραμματοσειρές (DOCX) (2.92 MB)


doc Έκδοση Word 97-2003 (DOC) (217 KB)

H Microsoft παρέχει ελεύθερο λογισμικό το οποίο επιτρέπει την προβολή αυτού του είδους αρχείων χωρίς να είναι απαραίτητη η κατοχή του πλήρες πακέτου του Word.
Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του MS Word Viewer.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή