- Announcements
Να αρθούν οι διαθεσιμότητες ιατρικού και λοιπού προσωπικού από το μοναδικό εξειδικευμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και από κάθε κέντρο/μονάδα χρονίως πασχόντων!
Οι καρκινοπαθείς της χώρας έχουν ανάγκη από την κατάρτιση και εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση των νεοπλασματικών ασθενειών και τη συνολική αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού θέματος και όχι τη διάλυση ιστορικών νοσοκομείων, όπως ο «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».
 
Η Ε.Σ.Α.μεΑ. και οι φορείς μέλη της καλούν το υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στην άρση των διαθεσιμοτήτων στο νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», καθώς και σε οποιαδήποτε μονάδα χρονίως πασχόντων, δεδομένου ότι ανάλογες διαθεσιμότητες δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία αυτών των μονάδων. Τρανταχτό παράδειγμα οι διαθεσιμότητες ιατρών στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο οποίο μεταγγίζονται 300 πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία.
 
Share
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.