- Press releases
Συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνεργασίας της ΕΣΑμεΑ με την εταιρία σταθερής τηλεφωνίας TELEPASSPORT για το πρόγραμμα «Φροντίδα για Επικοινωνία»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και η Telepassport σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2005, στις 12.30, στο Ξενοδοχείο Hilton, αίθουσα Θάλεια IV.

Στη συνέντευξη Τύπου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Γ. Βαρδακαστάνη και τον πρόεδρο της Telepassport κ. Ευάγγελο Σαβούρη για την έναρξη της συνεργασίας στο πρόγραμμα «Φροντίδα για Επικοινωνία», το οποίο αφορά στην προσφορά εξελιγμένων, χαμηλού κόστους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στους φορείς και στα μέλη της Συνομοσπονδίας.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.