Αίτηση θεραπείας από την ΕΕΤΑΑ

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. συνεπής με τη θέση της ότι η συμπερίληψη συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία, καλεί τους ωφελούμενους με αναπηρία που είχαν υποβάλλει, στο πλαίσιο υλοποίησης του «Προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023 (πρώην «Εναρμόνιση»), αίτηση για ένταξη σε Κ.Δ.Α.Π. και έλαβαν voucher για Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ., να προβούν, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, σε «αίτηση θεραπείας».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ αναφέρει:
Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας voucher, από ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, σε ΚΔΑΠ
Ορισμένα ωφελούμενα ΑμεΑ, τα οποία επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). Οι αιτούντες που επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας, θα πρέπει να υποβάλλουν μια «αίτηση θεραπείας» στο email: helpdeskchildhood@eetaa.gr , προκειμένου να προχωρήσουμε τις επόμενες ημέρες στην επιθυμητή αλλαγή.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.