Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών, ημερίδα στο Αγρίνιο 16.1.2023


Αθήνα13.01.2023,
Αρ. Πρωτ.: 46.




Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»,  μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών» (Πακέτο Εργασίας 1), που έχει ως στόχο την προώθηση των ειδικών αναγκών των καταναλωτών με αναπηρία μέσω της δικτύωσης του αναπηρικού κινήματος με το κίνημα καταναλωτών και την ενδυνάμωση των καταναλωτών με αναπηρία για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, πραγματοποιείται η 1η Ημερίδα Δικτύωσης, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 από τις 15:00 έως 21:00 σε αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγορά Αγρινίου (Σκαλτσοδήμου 9).

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση για τα δικαιώματα των καταναλωτών με αναπηρία κατά τη διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι του κινήματος των καταναλωτών θα ενημερώσουν στελέχη του αναπηρικού κινήματος για το θεσμικό πλαίσιο και τη δράση των ενώσεων καταναλωτών, ενώ εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος θα παρουσιάσουν ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές με αναπηρία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να μας αποστείλετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο emailesaea1@otenet.gr έως την 15η  Ιανουαρίου 2023.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Παράρτημα της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Πάτρα, κ. Δημήτρης Χαλκιόπουλος στο τηλέφωνο 2610 362127 (8.00 - 16.00).

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.