Στα εργαστήρια παρουσιάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την προστασία της βιοποικιλότητας, την εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας, την ανάπτυξη συμβιωτικών δράσεων, την εφαρμογή οικολογικής σήμανσης σε προστατευόμενες περιοχές και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε αυτές. Τα εργαστήρια εκπονήθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων D5.2 (Targeted workshops regarding biodiversity preservation, circular economy and symbiotic activities) και D5.3 (Targeted workshops regarding BIO2CARE labelling scheme).
Τα εργαστήρια παρακολούθησαν 61 άτομα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη των Φορέων Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών από όλη την Ελλάδα, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων, οι περιλήψεις των παρουσιάσεων και οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου.
Μείνετε συντονισμένοι στο https://bio2care.eu/en/results